Köksknivar

09.12.2020

Kökets viktigaste verktyg enligt oss på JN-Knivslipning. En bra kockkniv behöver inte ha med pris eller tillverkare att göra alla gånger utan oftast handlar det om hur du tar hand om din kniv och dess egg.

När du köpt dig en ny kockkniv är den slipad av tillverkaren för de ändamål kniven är avsedd för. Efter ett tag kommer kniven helt naturligt att få en trubbigare spets då den tunnaste delen av eggen är den del som fortast nöts bort. 

Även om du är duktig på att använda ett brynstål så kommer din kniv efter ett tag behöva slipas om. Hur ofta och till vilken vinkel beror på vad det är för stål i din kniv, vilken hårdhet det är på stålet och självklart hur du har använt kniven. Hos oss på JN-Knivslipning försöker vi alltid slipa kniven till dess originalvinkel då det var den vinkeln som tillverkaren ansåg var bäst för kniven, 

Utöver enbart slipning av kniven kanske du även vill:

- Få din kniv polerad så du får en spegelblank yta på eggen?

- Ha hjälp med att slipa, olja och vaxa ditt trähandtag?

Vi fixar!

P.s Vi hjälper dig också gärna med att väcka liv i din gamla träskärbräda igen, hör bara av dig med vad du vill ha hjälp med så kommer vi överens om pris.

JN-Knivslipning är sedan den 22e December 2020 godkänt för F-skattsedel.

Besök oss gärna på våra sociala medier

Instagram @JNKnivslipning 
Facebook @JN Knivslipning

Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång